• Pahkinarinne.fi on vihdoin kotona

    Siitä on näemmä melkein täsmälleen vuosi, kun tähän blogiin on tullut uusia artikkeleita. Paljon on tietysti tapahtunut, mutta hidas päivitystahti kertoo vain siitä, että tämän sivuston toimituskunta ei vain ehdi kertoa kaikista tapahtumista sitä mukaa, kun niitä tapahtuu. Mainittakoon, että toimituskunnan laajuus on yksi (1) henkilö, jolla on myös päivätyö ja aktiivinen harrastekenttä. Aikaa ei siis jää kaupunginosan web-sivustolle aivan...

  • Pitkäjärven rantapalstan myynti

    Vantaan kaupunki on myymässä Espoon kaupungille Espoon kaupungin alueella sijaitsevaa Vantaan kaupungin omistamaa kiinteistöä 49-413-2-395 osoitteessa Pitkäjärvenranta 46, Espoo. Kauppahinnaksi on määritetty 36 880 €. Rantapalstan omistusjärjestelyjen tausta ajoittuu vähintäänkin niin kauas, kuin vuoteen 1957. Rantapalstan ostaminen silloisen Helsingin maalaiskunnan omistukseen on tehty jo yli 60 vuotta sitten kunnanvaltuustojen päätöksillä. 60 vuotta sitten omistusjärjestelyt liittyivät Tuomelan koulun tontin järjestelyihin.

  • Sivusto on siirretty jälleen

    Sivusto on jälleen siirretty uudelle alustalle. Kuten blogista huomaa, viime aikoina uusia merkintöjä on tullut harvoin. Uusi alusta vaatii vähemmän huomiota ja käyttää vähemmän resursseja.

  • Kuva-albumin linkitys sivustolta

    Pähkinärinneseuran kirjaston avaamisen jatkoilla keskusteltiin kuvien lisäämisestä portaaliin. Ylläpitäjän oma mielipide on, että jos kuvia tai muuta materiaalia on paljon, se voi olla viisaampaa tallentaa erilliseen kuva- tai tiedostonjakopalveluun.